Knjižni sejem, ki naj bi v sklopu festivala Slovenski dnevi knjige v Mariboru potekal na Grajskem trgu, smo preselili na splet. Založniki se bodo s svojo ponudbo predstavili v živo takoj ko bo to mogoče, ob svetovnem dnevu knjige pa so za svoje bralce pripravili popuste in knjižne akcije v spletni obliki. Vabljeni, da raziščete ugodno knjižno ponudbo za vse generacije in okuse, mi pa bomo vsak dan namenili pozornost založbam, ki se vsako leto rade vračajo na naš sejem.

Sodelujejo: Balassijev inštitut, Bukvarna Ciproš, Društvo za informiranje o islamu, Založba Družina, KUD Sodobnost, Bitjastovzorčasti svet Laure Ličer, Založba Malinc, KUD AAC Zrakogled, Univerza v Novi Gorici, revija Outsider, založba Share Slovenija, Slovenski gledališki inštitut – Slogi, knjižnica Mestnega gledališča Ljubljana, Festival Borštnikovo srečanje, Maska, Emanat, Založba Litera, Založba Pivec, Znanstvenoraziskovalni center Slovenske akademije znanosti in umetnosti.

Kdaj in kje: Ponedeljek, 20. april. 2020 – sobota, 25.april 2020, spletna stran in družbena omrežja MKC Maribor in založb: https://mkc.si/arhiv-dnevi-knjige/2020/4/17/spletni-knjizni-sejem

Prireditelj: Mladinski kulturni center Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor